Palvelut

TYÖYHTEISÖN TYÖNOHJAUS

Työyhteisön toiminnan kirkastamista, työntekemisen tukemista ja ammatillisuuden edistämistä.

Työyhteisön työnohjaukseen voi osallistua joko koko työyhteisö tai jokin organisaation toiminnallinen yksikkö tai kokonaisuus. Asiat ja tavoitteet liittyvät yleensä organisaation perustehtävien toteuttamiseen liittyvien haasteiden kanssa auttamiseen tai vahvistamaan työyhteisön keskinäistä toimintaa.

Näin pohtii kokemuksiaan työnohjauksestani Gradian koulutuspäällikkö Maija Ketola,

”Teppo piti kolmelle tiimillemme työnohjausta 6 kertaa / tiimi. Kokonaisuuden suunnittelu Tepon kanssa sujui tosi hienosti ja hän teki hyviä pohjaesityksiä, sekä otti toteutuksessa joustavasti huomioon meidän tarpeemme. Kaikki käytännön järjestelyt toimivat hyvin ja yhteistyö Tepon kanssa on ollut helppoa ja vaivatonta.

Tiimien työnohjaus muotoutui meidän tarpeistamme johtuen enemmän valmennus/coaching-tyyppiseksi. Asiaan varmaan vaikutti myös se, että ala on Tepolle omasta taustasta johtuen erittäin tuttu. Hänellä oli alusta alkaen oikeanlainen valmentajan rooli. Hän antoi tiimeille paljon tilaa keskustella, mutta toisaalta haastoi osallistujat tiukasti perustehtävän miettimiseen. Teppo vei asiaa johdonmukaisesti eteenpäin muutamilla johdattelevilla kysymyksillä ja yhteenvedoilla. Hän ei tarjonnut valmiita ratkaisuja, mutta auttoi määrätietoisesti tiimejä konkretisoimaan kehitettäviä asioita.

Tepon erityisiä vahvuuksia on erittäin huolellinen asioiden valmistelu, erinomainen kuuntelutaito, kyky oivaltaa asioita ja saada osallistujat oivaltamaan asioita itse. Huolellisuus näkyi myös erittäin seikkaperäisessä yhteenvedossa, joka auttaa meitä jatkamaan asioiden kehittämistä omalla porukalla. Suosittelen lämpimästi!”

 

 

 

Työyhteisön työnohjauksen hinnoittelu ryhmäkokojen mukaan seuraavasti,

  • 2–3 henkilöä, 90 minuuttia, 465 euroa

Suuremmat ryhmät tavoitteiden ja tarpeiden mukaan tarjouksella. Ota yhteyttä alla olevalla lomakeella.

Mikäli ryhmän kanssa pidetään Freebird-työnohjausta, hinnoittelu on oheisen hinnaston mukainen, mutta mahdolliset kulut (matkakulut tai vuokrakulut) laskutan toteuman mukaisesti.

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %. Arvonlisävero on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

 

 

 

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul / Powered by Bautomo. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.