Palvelut

TYÖNOHJAUS

Työnohjausta niin yksityisille henkilöille, kuin yrityksille ja organisaatioille

 

Työnohjauksessa oleellista on luottamuksen tila. Luotettavalle ihmiselle voi puhua vaikeistakin asioista. Jollekin voi olla vaikeaa kertoa asioita tuntemattomalle, mutta rohkeus puhua voi olla myös voimavara ja hyöty, koska ei tarvitse pelätä reaktioita tai seuraamuksia. Kuunteleminen on työnohjauksessa tärkeää, siksi työnohjaaja on mielestäni ennemminkin luotsi kuin “koutsi”. Työnohjaajana tärkein tehtäväni on antaa sinulle korvat jotka kuuntelevat ja olla läsnä.

Valmennuksella ja työnohjauksella onkin mielestäni seuraava ideologinen ero. Kun valmentajan tavoite on oman tietonsa ja osaamisensa kautta saada aikaan valmennettavastaan paras mahdollinen teho, osaaminen ja suoritus, niin työnohjaajan tavoite on ohjata Sinut itse oivaltamaan askarruttavat asiat. Kun taas työnohjaajan tavoite on ohjata itse oivaltamaan askarruttavat asiat eikä hän juurikaan anna ”ohjeita”.

Täten Sinä olet tähti joka nostetaan jalustalle ja ylevöitetään. Työnohjaaja luotsaa määriteltyjä tavoitteita kohti kuuntelemalla ja olemalla läsnä.

Tämä on oma näkemykseni työnohjauksesta ja roolistani. Mikäli tämä tuntuu Sinusta mielekkäältä, niin voit olla minuun yhteyksissä, joko sähköpostitse, puhelimella tai allaolevan lomakkeen kautta.

Miten edetään?

Työnohjauksesi alkaa ilmaisella tapaamisella, jossa katsotaan yhdessä tarpeet ja asetetaan tavoitteet. Sen jälkeen sovitaan aikataulu ja tapaamisten määrä. 3–5 tapaamisen jälkeen voit päättää jatketaanko vai ei. Mikäli tuntuu hyvältä jatkaa, niin lasken 5–10 % alennuksen seuraavalle tapaamisjaksolle, sen mukaan kuinka monta tapaamista sovitaan.

Tapaamisten kestot ja hinnat,

  • 60 minuuttia, 86,29 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 107 euroa (alv. 24%)
  • 90 minuuttia, 118,54 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 147 euroa (alv. 24%)

Arvonlisävero 24 % on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa käteisellä, mobilepayllä tai laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

 

 

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul ja tekninen toteutus Digitoimisto Preoni Oy. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.