Palvelut

RYHMÄTYÖNOHJAUS

Ammatillisen toiminnan ja tehtävien selkeyttämistä sekä kehittämistä.

Ryhmätyönohjaukseen voi osallistua vaikka tietyn ammattialan eri yrityksissä tai organisaatiossa toimivat henkilöt, joiden tehtävänkuva on samanlainen. Aiheet ja tavoitteet liittyvät yleensä omiin ammatillisen tehtäviin liittyvien toimintojen kehittämiseen ja vahvistamiseen tai haasteiden ratkaisemiseen.

Ryhmätyönohjauksessa paneudutaan yhdessä mahdollisuuksiin ja mietitään ratkaisuja erilaisiin hankaliin tai jopa ongelmallisiin tilanteisiin. Työtavat vaihtelevat keskusteluista erilaisiin toiminnallisiin menetelmiin.

Ryhmätyönohjauksen hinnoittelu ryhmäkokojen mukaan seuraavasti,

  • 2–3 henkilöä, 90 minuuttia, 465 euroa

Suuremmat ryhmät tavoitteiden ja tarpeiden mukaan tarjouksella. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Mikäli ryhmän kanssa pidetään Freebird-työnohjausta, hinnoittelu on oheisen hinnaston mukainen, mutta mahdolliset kulut (matkakulut tai vuokrakulut) laskutan toteuman mukaisesti.

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %. Arvonlisävero on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

 

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul / Powered by Bautomo. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.