Palvelut

RYHMÄTYÖNOHJAUS

Ammatillisen toiminnan ja tehtävien selkeyttämistä sekä kehittämistä.

Ryhmätyönohjaukseen voi osallistua vaikka tietyn ammattialan eri yrityksissä tai organisaatiossa toimivat henkilöt, joiden tehtävänkuva on samanlainen. Aiheet ja tavoitteet liittyvät yleensä omiin ammatillisen tehtäviin liittyvien toimintojen kehittämiseen ja vahvistamiseen tai haasteiden ratkaisemiseen.

Ryhmätyönohjauksessa paneudutaan yhdessä mahdollisuuksiin ja mietitään ratkaisuja erilaisiin hankaliin tai jopa ongelmallisiin tilanteisiin. Työtavat vaihtelevat keskusteluista erilaisiin toiminnallisiin menetelmiin.

 

Ryhmätyönohjauksen hinnoittelu ryhmäkokojen mukaan seuraavasti,

  • 2–3 henkilöä, 90 minuuttia, 287 euroa (alv. 0)
  • 4–6 henkilöä, 90 minuuttia, 547 euroa (alv. 0)

Suuremmat ryhmät tavoitteiden ja tarpeiden mukaan tarjouksella.

Mikäli ryhmän kanssa pidetään Freebird-työnohjausta, hinnoittelu on oheisen hinnaston mukainen, mutta mahdolliset kulut (matkakulut tai vuokrakulut) laskutan toteuman mukaisesti.

Arvonlisävero 24 % on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa käteisellä, mobilepayllä tai laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

 

 

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul ja tekninen toteutus Digitoimisto Preoni Oy. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.