Palvelut

YKSILÖVALMENNUS

Ei ole ihan sama mitä sanot, vaan se on pirun tärkeää mitä sanot.

Valmentajan tavoite on oman tietonsa ja osaamisensa kautta saada aikaan valmennettavastaan paras mahdollinen teho, osaaminen ja suoritus. Yksilön valmentamisessa tavoitteena voi olla vaikkapa: itsetuntemuksesi lisääminen, omien vahvuuksiesi kirkastaminen tai kyky rakentaa polkuasi kohti tavoitetta ja onnistumista. Keskustelemalla ja ymmärtämällä kuultua löytyvät keinot mennä eteenpäin ja kehittyä. Keskustelu ja kuuntelu on myös kunnioittamista.

 

Tämä on oma näkemykseni yksilöllisestä valmentamisesta ja roolistani. Mikäli tämä tuntuu Sinusta mielekkäältä, niin voit olla minuun yhteyksissä, joko sähköpostitse, puhelimella tai oheisen lomakkeen kautta.

Miten edetään?

Valmennus alkaa ilmaisella tapaamisella, jossa katsotaan yhdessä tarpeet ja asetetaan tavoitteet. Sen jälkeen sovitaan aikataulu ja tapaamisten määrä. 3–5 tapaamisen jälkeen voit päättää jatketaanko vai ei. Mikäli tuntuu hyvältä jatkaa, niin lasken 5–10 % alennuksen seuraavalle tapaamis jaksolle, sen mukaan kuinka monta tapaamista sovitaan.

Tapaamisten kestot ja hinnat,

  • 60 minuuttia, 86,29 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 107 euroa (alv. 24%)
  • 90 minuuttia, 118,54 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 147 euroa (alv. 24%)

Arvonlisävero 24 % on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa käteisellä, mobilepayllä tai laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Yksilövalmennus
MethodFubar

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul ja tekninen toteutus Digitoimisto Preoni Oy. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.