Palvelut

METHOD FUBAR

Silloinkin kun kaikki asiat ovat päin helvettiä on Method Fubar.

Method Fubar on ryhmäprosessi, joka on tarkoitettu työyhteisöjen, yrityksen tai organisaation kehittämiseen.

Kun erilaiset arvoihin, strategiaan, henkilöstöön tai muutokseen liittyvät kysymykset askarruttavat sinun organisaatiotasi? Method Fubar fasilitointi työpajat antavat vastauksia haasteisiin ja kirkastavat vaihtoehtoja. Osallistamalla arvostetaan kaikkia organisaation jäseniä kuulemalla ja kutsumalla heidät mukaan Method Fubar prosessiin.

Me haluamme auttaa teitä yhdessä ihmettelemään, löytämään ja oivaltamaan uusia näkökulmia pulmallisiinkin tilanteisiin. Method Fubar työpajoissa pysähdymme katselemaan ja kuuntelemaan toisiamme. Luomme tuoreita, yhteisiä näkökulmia, havaintoja, mielipiteitä ja toimintamalleja, toiminnallisten harjoitteiden sekä työnohjauksellisten ja valmennuksellisten työkalujen avulla.

Meidän mielestämme aina löytyy näkymiä ja mahdollisuuksia. Method Fubar auttaa löytämään ne.

 

Lisätietoa ja ajatuksia metodista sekä valmentajien esittelyt löytyvät Method Fubar sivuilta methodfubar.fi

Miten edetään?

Valmennus alkaa ilmaisella tapaamisella, jossa katsotaan yhdessä tarpeet ja asetetaan tavoitteet. Sen jälkeen sovitaan aikataulu ja tapaamisten määrä.

Yksilövalmennus
MethodFubar

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul ja tekninen toteutus Digitoimisto Preoni Oy. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.