Palvelut

GET ON!

Musiikki on kanava purkaa erilaisia tunnetiloja.

Musiikkiin liittyy tarvittaessa voimakas arjesta irtautumisen ulottuvuus. Kuunnellessasi musiikkia se on usein erilaisten tunnetilojen kanavointia, joko johonkin tilaan pääsemistä tai jostain tilasta pois pääsyä. Halutessasi purkaa raivoa, niin aggressiivisen musiikin kuuntelu saattaa auttaa tunteiden purkamisessa ja lopputulos on positiivinen. Jos taas haluat päästä irti ahdistavasta tilanteesta, niin Sinulla voi olla jonkinlainen “voimabiisi”, jonka laitat soimaan kun liikaa puristaa. Tuntuuko tutulta?

Get On!  on pääosin soittamista ja on kenties enemmän terapiaa kuin varsinaista työnohjausta. Silti tapaamisen alussa käydään kanssasi läpi asioita, joiden vuoksi vaikkapa valittua kappaletta soitetaan ja sen merkitystä sinulle pohditaan. Soitamme siis yhdessä, joko improvisoiden tai jamittelememalla, mutta myös valittuja kappaleita soittamalla. Voi valita instrumentiksi joko kitaran, basson tai rummut – taikka laulaa. Niin ja jos tuntuu, että haluat säveltää tai sanoittaa niin sekin onnistuu. Ryhmässä on mahdollisuus soittaa halutessanne “bändinä”.

Get On! työnohjaus-terapia-tapaamisen hinnoittelun kustannukset ja kulut,

  • 60 minuuttia, 107 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 132,68 euroa (alv. 24%)
  • 90 minuuttia, 137 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 169,88 euroa (alv. 24%)
  • ryhmä 2–3 henkilöä, 90 minuuttia, 297 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 368,28 euroa (alv. 24%)
  • ryhmä 4–5 henkilöä, 90 minuttia, 557 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 690,68 euroa (alv. 24%)

Hinta sisältää soittimet ja soittotilan kulut. Mikäli käytettävä soitin tai sen osa vaurioituu tai hajoaa, se laskutetaan korvattavan osan ja korjaustyön mukaisesti. Ryhmäkohtaisesti voit kysyä paketoitua hintaa sovitulle määrälle tapaamisia. Lasken mielelläni mukautetun hinnan pidemmille sovituille tapaamisille.

Arvonlisävero 24 % on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa käteisellä, mobilepayllä tai laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

 

 

 

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul ja tekninen toteutus Digitoimisto Preoni Oy. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.