Palvelut

FREEBIRD TYÖNOHJAUS

Antiikin filosofien tapana oli keskustella oppilaidensa kanssa kävellen.

Entisaikojen filosofit noudattivat metodia jossa oppilaiden kanssa lähdettiin yhdessä kävelemään ja keskustelemaan. Liikkuminen onkin hyvä tapa tuulettaa ajatuksia, ainakin välillä – tai se voi olla Sinun työnohjauksesi keskeinen metodi.

Freebird työnohjaus on lähtökohtaisesti yksinkertainen työnohjauksen muoto, jossa pelkkä kävely riittää, joten Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa tai odottaa fyysistä rääkkiä. Toiveidesi mukaan voimme ottaa mukaan kevyttä taukojumppaa, mutta lähtökohta on liikkuessa käsitellä Sinua askarruttavia asioita puhumalla ja kuuntelemalla. Hiki jumpalle on sitten oma aikansa ja paikkansa.

Valitsit sitten “tavallisen” keskustelun tai Freebirdin, niin tämä ei vaikuta työnohjauksen kustannuksiin mitenkään, ellei sitten yhdessä sovitusti tehdä jotain josta syntyy kuluja, kuten esimerkiksi matkakulut.

Freebird työnohjauksen hinnoittelu noudattaa ”perinteisen” työnohjauksen hinnoittelua seuraavasti,

  • 60 minuuttia, 86,29 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 107 euroa (alv. 24%)
  • 90 minuuttia, 118,54 euroa (alv. 0). Verollinen hinta 147 euroa (alv. 24%)

Mikäli syntyy matkakuluja tai kalustokuluja, laskutan ne todellisen toteuman mukaisesti.

Arvonlisävero 24 % on yritykselle verotuksessa vähennettävä kustannus. Maksun voit suorittaa käteisellä, mobilepayllä tai laskulla (7. päivän maksuajalla).

Ota yhteyttä tuossa alhaalla olevalla lomakkeella, niin olen Sinuun yhteyksissä.

Vie minut takaisin palveluihin, kiitos.

 

Ota yhteyttä

arvot

KUUNTELEMINEN.
LÄSNÄOLO.
AUTTAMINEN.

Copyright Old Soul / Teppo Haapasalo 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen ulkoasu Teppo Haapasalo / Oldsoul ja tekninen toteutus Digitoimisto Preoni Oy. Valokuvat GRADIA valokuvauksen oppilaat 2022.